Portite si porti din metal in Chisinau la comanda

Nu este un secret pentru nimeni faptul că porti din metal au încetat să aibă doar funcție de protecție și s-au transformat într-o „față a casei”. Iar alegerea imensă îi permite fanteziei să se plimbe pe diferite tărâmuri. 

Porti din metal batante

porti din metal in Chisinau batante la comandaPorti din metal batante sunt unele dintre cele mai vechi construcții. Vechi, dar care nu și-au pierdut nici în prezent actualitatea. Datorită prelucrării profesionale a materialului și abordării individuale pentru fiecare comandă, pot fi obținute porți cu un aspect uimitor.

Porti din metal secționale

porti din metal in Chisinau sectionale la comandaNu este dificil să-ți dai seama din denumire că astfel de porti din metal sunt realizate din secțiuni de metal, care atunci când se deschid se acoperă una pe alta. Un avantaj considerabil este economisirea spațiului, întrucât în interior acestea ocupă puțin loc, iar în exterior nu îl ocupă deloc. În plus, datorită construcției acestora, la dorința clientului porțile pot fi mecanice sau automate.

Porti din metal automate

porti din metal in Chisinau automate la comandaSistemul electromecanic automat poate fi montat în orice tip de porti din metal, de la cele batante până la cele culisante, de aceea porțile automate reprezintă mai curând o modificare, decât un tip aparte. Dezavantajul acestora este faptul că nu în toate cazurile poate fi instalat un sistem de control.

Porti din metal culisante

porti din metal in Chisinau culisante la comanda. Construcție integrală din metal, care este montată în șine și se deschide prin culisare de-a lungul peretelui. Principalul avantaj al acestora este că poți să te apropii cu mașina foarte mult de ele. Totuși acestea au nevoie de spațiu lateral pentru a se deschide. Astfel de porți metalice pot fi atât mecanice, cât și automate, cu acționare electromecanică.

Portite metalice

portite metalice in Chisinau la comandaO parte nu mai puțin importantă a porților sunt portite metalice, care te ajută să economisești timp, fără să deschizi porțile, de fiecare dată când pe teritoriu intră sau iese o persoană. Iar datorită dimensiunilor mici, comparativ cu porțile, aceasta poate fi obiectul diferitor soluții neobișnuite. În compania Prometal in Chisinau puteți comanda orice fel de porți și portițe.

Exemple de porti din metal la comanda in Chisinau

porti din metal in Chisinau la comanda porti din metal in Chisinau la comanda porti din metal in Chisinau la comanda
porti din metal in Chisinau la comanda porti din metal in Chisinau la comanda porti din metal in Chisinau la comanda