Zabrele si gratii din metal in Chisinau

Gratii din metal

zabrele si gratii din metal in ChisinauGratii din metal devin tot mai populare atât printre cei care au o căsuță de vacanță, cât și printre locuitorii orașului Chisinau. Datorită tehnologiilor avansate și diverselor modalități de prelucrare a metalului, acest element de protecție capătă funcții decorative, fiind capabil să îmbunătățească aspectul fațadelor pe care este montat.

În sortimentul companiei Prometal din Chisinau veți găsi soluții finite de zabrele din metal fixe sau mobile, gratii din metal, potrivite pentru orice stil arhitectural, dar veți avea și posibilitatea de a crea un proiect personal, iar noi vom ține cont de toate preferințele Dvs.

Zabrele din metal

Zabrele din metal fixe este evident – acestea reprezintă un element de decor, cu scop de protecție, care este menit să nu lase pe nimeni nici să intre, dar nici să iasă din încăpere.

Cele mobile, la rândul lor, sunt necesare ca ieșiri în cazul incendiilor sau a altor situații excepționale, atunci când ușa devine inaccesibilă. Construcția acestora nu se deosebește atât de mult de cea a zabrele din metal fixe. Diferența constă practic în acele balamale pentru deschidere și în broasca sau lacătul suspendat, din partea interioară a grilajului.

Comoditatea, frumusețea, siguranța și confortul caracterizează toate produsele realizate de compania Prometal di Chisinau, iar zabrele din metal nu sunt o excepție. Prin montarea grilajelor produse de compania noastră veți uita pentru mult timp de problema protecției ferestrelor.

Exemple de zabrele si gratii din metal in Chisinau

zabrele si gratii din metal in Chisinau zabrele si gratii din metal in Chisinau zabrele si gratii din metal in Chisinau
zabrele si gratii din metal in Chisinau zabrele si gratii din metal in Chisinau zabrele si gratii din metal in Chisinau