Rafturi metalice in Chisinau

rafturi metalice in ChisinauRafturi metalice produse de compania Prometal din Chisinau vă pot ajuta să amenajați un depozit, o arhivă sau orice alt loc din casă sau gospodărie.
Întâi de toate trebuie să rețineți că stelajele reprezintă construcții cu mai multe nivele, destinate pentru păstrarea celor mai diverse obiecte și materiale. De cele mai dese ori, din cauza greutății considerabile păstrate pe acestea, rafturi sunt realizate din metal. Principala sarcină a acestora este să mărească spațiul util, dar și să ofere acces comod la produsele necesare. Cu ajutorul unor astfel de construcții este posibil să dotezi depozite, magazine, supermarketuri, spații comerciale și arhive de orice dimensiuni.

rafturi metalice in ChisinauAtunci când crește greutatea pe rafturi metalice trebuie să fie folosit metal într-un strat gros, inclusiv diverse aliaje. De cantitatea și greutatea mărfurilor păstrate depinde, în mare măsură, volumul metalului folosit pentru construcție. De asemenea, în cazul creșterii greutății pe rafturi se folosește un profil special, pentru a confecționa anumite elemente ale construcției. Este valabilă și viceversa – cu cât este mai mică greutatea mărfurilor păstrare, cu atât este mai simplă construcția raftului, dar și cantitatea de metal folosit.
Indiferent de scopuri și de condițiile de exploatare, la compania Prometal din Chisinau veți găsi rafturi metalice ideale pentru orice tip de încăperi și orice gen de activitate.

Exemple de rafturi metalice in Chisinau

rafturi metalice in Chisinau rafturi metalice in Chisinau rafturi metalice in Chisinau
rafturi metalice in Chisinau rafturi metalice in Chisinau rafturi metalice in Chisinau