Mese, scaune si paturi metalice in Chisinau

Încă din timpuri străvechi omul a observat și a apreciat avantajele metalelor, în comparație cu alte materiale, iar mobila nu a fost o excepție în acest sens. Și există o mulțime de motive pentru care metalul este atât de apreciat, unul dintre care este terenul larg pentru aplicarea soluțiilor de design, dată fiind plasticitatea înaltă a materialului

Mese metalice

Încă de pe băncile școlii știm cu toții că o masă din metal este o construcție indestructibilă. Poți rupe orice de ea, inclusiv un elev, metalul însă rămâne intact. Acesta este primul avantaj.

Toate mesele medicale au o bază din metal sau sunt în totalitate din metal, fapt care este o dovadă în plus a siguranței crescute, simplității în exploatare, dar și a igienei.

mese metalice in Chisinau mese metalice in Chisinau mese metalice in Chisinau
mese metalice in Chisinau mese metalice in Chisinau mese metalice in Chisinau

Paturi metalice

Un pat calitativ și comod reprezintă garanția unui somn sănătos, a trezirii rapide și a bunei dispoziții de dimineață.

Deseori patul de metal este asociat cu o chestie incomodă, care emite sunete deranjante și pe care este dificil să adormi. De fapt, aceasta este imaginea pe care o avem încă de pe vremurile când eram la grădiniță sau ajungeam prin spitale, deși toate aceste paturi, împreună cu cele moderne, sunt caracterizate de rezistență, igienă și durabilitate.

Există diferite tipuri de paturi, în funcție de menirea și rolul acestora – de la cele simple, cu un loc, până la cele luxoase din regatul lui Morfeu. De ce să alegi anume un pat din metal? Răspunsul este foarte simplu:

De ce să alegi anume un pat din metal? Răspunsul este foarte simplu:

   - rezistența, nimeni nu vrea să se trezească dimineața pe podea și să cheltuie bani pentru reparația patului. În cazul metalului așa ceva nu are cum să se întâmple.
   - durabilitatea, metalul este mult mai rezistent la uzură decât orice alte materia
   - prețul, veți rămâne plăcut surprins de cât de ieftin poate costa adevărata calitate..
   - aspectul exterior, condițiile moderne în care sunt produse paturile ne permit să transformăm acest loc de relaxare în adevărate opere de artă
   - liniștea, te poți întoarce de pe o parte pe alta cât vrei, că metalul nu va începe în câteva luni să scoată sunete deranjante, precum lemnul.

paturi metalice in Chisinau paturi metalice in Chisinau paturi metalice in Chisinau
paturi metalice in Chisinau paturi metalice in Chisinau paturi metalice in Chisinau

Scaune metalice

Cel mai banal element din orice casă sau instituție este scaunul. Nimic nu poate fi mai simplu decât acesta, însă asta e doar la prima vedere.
Este evident că un scaun din metal este cea mai bună alegere. Însă de ce anume metalul? Prin ce a meritat un scaun din metal atâta încredere? Răspunsul este: prin rezistență la uzură, siguranță, simplitate în folosire și reparație.
Unica problemă pe care ați putea-o avea cumpărând scaune metalice de la compania Prometal din Chisinau este cui anume dintre succesori să le lăsați ca moștenire.

Analizând toate avantajele mobilei din metal, nu este greu să ajungi la concluzia că o astfel de achiziție îți va bucura privirile și te va servi ani buni, fără să necesite prea multă întreținere și fără să-ți dea bătăi de cap.

scaune metalice in Chisinau scaune metalice in Chisinau scaune metalice in Chisinau
scaune metalice in Chisinau scaune metalice in Chisinau scaune metalice in Chisinau