Suporte si cuieri metalice in Chisinau

Oricât de puțină mobilă ar fi în hol sau în antreu, cuieri si suporte  metalice pentru haine se va găsi oricum în acestea. Există două tipuri de cuier metalice – de perete, care se fixează direct pe perete, și de podea, care stau în mod independent pe podea.

suporte si cuieri metalice in ChisinauCuierele de perete reprezintă o soluție perfectă pentru a economisi spațiul într-un antreu nu prea mare. Din punct de vedere stilistic, cuierul de perete poate arăta atât ca una sau mai multe agățătoare aparte, cât și ca o construcție decorativă integrală, forma și dimensiunile căreia sunt limitate doar de spațiul liber și preferințele clientului.

Cuierele de podea sunt ideale pentru antreurile mari și medii. Avantajul principal al acestora constă în faptul că sunt mobile. În orice moment, atunci când ai nevoie de loc, poți deplasa cuierul de podea, creând mai mult spațiu liber. În plus, cuierul de podea poate avea un suport suplimentar pentru umbrelă sau baston.

Un alt element funcțional și decorativ pentru casă și birou sunt suporte metalice pentru flori. Acesta poate sta cuminte într-un colț, fără să atragă atenție asupra sa, ori poate culege priviri entuziasmate, poziționându-se mai spre mijlocul camerei.

În general, cuieri metalice și suporte metalice pot fi numite piese mărunte de interior, însă este suficient să îți imaginezi o situație neplăcută, în care oaspetele nu are unde să-și agațe haine, că devine clar imediat că este bine să avem grijă din timp de astfel de „piese mărunte”. Iar în acest sens vă ajută specialiștii companiei Prometal din Chisinau.

Exemple suporte si cuieri metalice in Chisinau

suporte si cuieri metalice in Chisinau suporte si cuieri metalice in Chisinau suporte si cuieri metalice in Chisinau
suporte si cuieri metalice in Chisinau suporte si cuieri metalice in Chisinau suporte si cuieri metalice in Chisinau