Gratare si mangale din metal in Chisinau

gratare si mangale din metal in ChisinauOdată cu încălzirea vremii și venirea sărbătorilor de primăvară, este dat startul ieșirilor în natură și începe sezonul de barbecue.
Iar astfel de evenimente sunt dificil de imaginat fără un mangal sau gratar din metal, experții afirmând că anume de acesta depinde calitatea produsului preparat.

O construcție corectă de un mangal sau gratar din metal presupune orificii pentru ventilare și o încălzire uniformă a pereților. Astfel carnea se va coace nu doar datorită cărbunilor, ci și căldurii venite de la pereții din metal.

Alegând un mangal sau gratar din metal, trebuie să înțelegeți că acesta urmează să fie încălzit la temperaturi de peste 780 de grade și răcit până la temperaturi firești. Pe lângă asta, construcția trebuie să fie comodă pentru bucătar – să nu fie prea joasă, pentru ca acesta să nu fie nevoit să se aplece prea mult. În pofida faptului că mangal sau gratar din metal reprezintă o construcție destul de simplă, siguranța este totuși pe primul loc. Astfel grătarul nu trebuie să fie prea înalt, pentru a nu se răsturna la cea mai mică acțiune mecanică sau la o rafală de vânt. La compania Prometal din Chisinau puteți comanda orice fel de gratar sau mangal din metal la prețuri avantajoase.

Exemple de gratare si mangale din metal in Chisinau

gratare si mangale din metal in Chisinau gratare si mangale din metal in Chisinau gratare si mangale din metal in Chisinau
gratare si mangale din metal in Chisinau gratare si mangale din metal in Chisinauе gratare si mangale din metal in Chisinau