Terenuri de joaca din metal in Chisinau

Jocurile și plimbările sunt necesare și foarte benefice copiilor de orice vârstă, în orice perioadă a anului.terenuri de joaca din metal in Chisinau
Atrăgând privirile prin construcțiile și culorile lor vii, dar cel mai important – fiind absolut inofensive, terenuri de joacă pentru copii contribuie la dezvoltarea armonioasă a copilului, făcându-l să-și orienteze energia spre activități captivante.
Beneficiile și siguranța sunt principalele criterii care trebuie să caracterizeze terenuri de joacă din metal pentru copii.

Toate terenuri de joacă din metal create de compania Prometal din Chisinau sunt realizate din materiale ecologice, inofensive pentru copii, care posedă un șir de avantaje, precum:

Rezistența înaltă la umezeală. Fiecare teren de joacă din metal este acoperit cu un strat care respinge umezeala, oferă protecție împotriva coroziunii, așa încât rezistă de minune la ploi sau zăpadă.

terenuri de joaca din metal in ChisinauDurabilitatea. Articolele sunt construite cu o rezervă de durabilitate și sunt capabile să facă față concomitent câtorva adulți și copii. Greutatea maximă suportată de acestea poate atinge peste cinci sute de kilograme.

Lipsa riscului de traumatizare. Sunt absolut excluse colțurile ascuțite și sunt prevăzute balustrade și gărdulețe, pentru a evita căderile.

Funcționalitatea. Terenuri de joacă din metal sunt potrivite pentru orice jocuri, începând de la crearea formelor din nisip și terminând cu bare fixe și leagăne. Iar căsuțele speciale și marchizele le permit copiilor să continue jocul chiar și pe vreme nu prea frumoasă.

Bineînțeles că un loc de joacă trebuie să înceapă cu un plan și cu stabilirea scopurilor și cerințelor față de rezultatul final. Iar Dvs. și copilul Dvs. vă veți bucura ani buni de articolele achiziționate de la compania Prometal din Chisinau.

Exemple de terenuri de joaca in Chisinau

terenuri de joaca din metal in Chisinau terenuri de joaca din metal in Chisinau terenuri de joaca din metal in Chisinau
terenuri de joaca din metal in Chisinau terenuri de joaca din metal in Chisinau terenuri de joaca din metal in Chisinau