Sfoara pentru albituri din metal

sfoara pentru albituri din metalAstăzi, practic în orice casă există un suport de uscat rufe, pentru că este mult mai comod să le usuci astfel, decât să le scoți în curte, de unde le poate fura orice trecător. Este mult mai bine decât să usuci rufele în apartament, unde acestea nu se vor usca în adierea vântului și se vor impregna de toate aromele, dacă nu se vor usca destul de rapid. Încă un avantaj considerabil este faptul că sfoara pentru albituri din metal nu necesită loc în interiorul apartamentului, iar montarea acestora se face rapid.

Există câteva tipuri de sfoare pentru albituri:

   - drepte – sfoara pentru albituri dreapta se fixează perpendicular de perete

   - înclinate – avantajul acestora constă în poziția înclinată față de peretele de care sunt fixate. Datorită acestui fapt nu trebuie să te apleci prea tare peste fereastră, pentru a ajunge la cea mai îndepărtată sfoară.

   - scripeți – o astfel de construcție este comodă în general, întrucât îți permite să întinzi rufele fără a te mișca din loc. În plus, sfoara unui astfel de uscător este mai durabilă.

Pentru a înțelege care construcție se potrivește cel mai bine casei Dvs. și a decide unde și cum să montați sfoara pentru albituri, apelați la specialiștii companiei Prometal din Chisinau.

Exemple de sfoara pentru albituri in Chisinau

sfoara pentru albituri din metal sfoara pentru albituri din metal sfoara pentru albituri din metal
sfoara pentru albituri din metal sfoara pentru albituri din metal sfoara pentru albituri din metal

Alte produse